Dicht bij de wereldbekende torens van Gent ontdekt u het karaktervolle Pakhuis. De enorme ruimte ademt de sfeer van de voormalige opslagplaats. De Portugese architect Pinto bezorgde het pand een uniek en warm interieur. 

Méér nog dan het merkwaardige interieur is het Pakhuis een voltreffer met zijn verse en trendzettende brasseriekeuken. De keuken serveert authentieke en natuurlijke topproducten. Genieten kan u alvast met het royale aanbod oesters en zeevruchtenschotels. Dit alles vergezeld door een Franse klassieker, een glaasje schitterende wereldwijn of van het vatgetapte, eigen brasseriebier 'Principale'. 

Aan de bar van Pakhuis kan u, neergevleid in de lederen zeteltjes rustig genieten van alle delicatessen die de bar u serveert. Zo zijn er Italiaanse koffievariëteiten zoals de luchtig, schuimende cappuccino, de krachtige ristretto of een milde macchiato. Ook de jenever en whisky liefhebber kan zich vergenoegen aan een ruim aanbod. Cocktails, ook alcoholvrije, worden door de professionele barmannen voor u geshaket. 

De 'Chef's Corner' biedt u een keuze van kleine gerechtjes zoals oesters, een garnaalkroketje of in de namiddag een huisgemaakt dessert.

De keuken serveert smaaktomaten, 'vergeten' seizoensgroenten uit volle grond en verse aromatische kruiden.

Hoeve Le Devant zorgt voor aanvoer van Bressekippen en Bresse parelhoenen, Bayeux scharrelvarkens en Hampshire Down lammeren. 

Brasserie Pakhuis is de ideale gastheer voor uw zakendiners, familiefeesten, en diners van 10 tot 120 personen.